Αλλαγή γλώσσας
Λύση με μεγάλη διάρκεια ζωής

Λύση με μεγάλη διάρκεια ζωής

4 πλεονεκτήματα σε 1: αντοχή

Δεν υπάρχει κάτι που να διαρκεί περισσότερο από τη συμπαγή πέτρα. Γι’ αυτό, η μόνωση από ορυκτοβάμβακα δεν συστέλλεται, δεν μετακινείται και δεν θρυμματίζεται. Στην πραγματικότητα, η μόνωση ROCKWOOL είναι τόσο ανθεκτική που διατηρεί την απόδοσή της καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του κτιρίου.

Απόδοση που διαρκεί
Όλα τα προϊόντα μόνωσης από ορυκτοβάμβακα της εταιρείας μας κατασκευάζονται από ηφαιστειακούς λίθους. Επομένως, πρόκειται για φυσικά υλικά με σταθερές διαστάσεις. Η μοναδική φυσική δομή του ορυκτοβάμβακα διατηρεί το σχήμα της, καθιστώντας τα προϊόντα ικανά να διατηρούν τις ιδιότητές τους αμετάβλητες συνεχώς επί δεκαετίες.

Η μόνωση από ορυκτοβάμβακα της εταιρείας μας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προϊόντων που υφίστανται συνεχή ή έντονη φόρτιση. Σε όλον τον κόσμο, πάνω από τη μόνωση ROCKWOOL, έχουν τοποθετηθεί εκατομμύρια τετραγωνικών μέτρων δαπέδων από σκυρόδεμα, χωρίς να εμφανιστούν ίχνη μακροπρόθεσμου ερπυσμού.

Βελτιωμένες θερμικές επιδόσεις
Χάρη στους μικροσκοπικούς θύλακες αέρα στο εσωτερικό της φυσικής δομής, τα προϊόντα από ορυκτοβάμβακα ROCKWOOL διαθέτουν εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες. Με την τοποθέτηση των κατάλληλων προϊόντων μόνωσης, ελαττώνεται η ανάγκη για θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, επιτρέποντας έτσι τη σημαντική μείωση των δαπανών για ενέργεια. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, τα προϊόντα μόνωσης ROCKWOOL αποτελούν μια οικονομική και βιώσιμη επιλογή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα που προσφέρει η επιλογή ορυκτοβάμβακα εδώ

Νέα κτίρια και ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων
Η μόνωση ROCKWOOL δεν προορίζεται μόνο για τα νέα κτίρια. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η θερμική απόδοση των υφιστάμενων κτιρίων είναι η προσθήκη συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης με επίχρισμα. Έτσι, προκαλείται ελάχιστη όχληση στους ενοίκους ενώ το ενεργειακό κόστος μειώνεται κάθε χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα προσόψεων της εταιρείας μας εδώ.

Ανακαλύψτε περισσότερα πλεονεκτήματα

Εξαιρετική ηχομόνωση
Εξαιρετική ηχομόνωση

Εξαιρετική ηχομόνωση

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες
Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια
Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια

Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια

Learn more
Βιώσιμα υλικά
Βιώσιμα υλικά

Βιώσιμα υλικά

Learn more
Back