Αλλαγή γλώσσας
Εξαιρετική ηχομόνωση με τον ορυκτοβάμβακα ROCKWOOL

Εξαιρετική ηχομόνωση με τον ορυκτοβάμβακα ROCKWOOL

4 πλεονεκτήματα σε 1: Ηχομόνωση

Δεν είναι μόνο η θερμότητα που δεν μπορεί να διαπεράσει εύκολα την πέτρα. Τα προϊόντα ROCKWOOL από ορυκτοβάμβακα συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο αποτελεσματικών λύσεων ηχομόνωσης που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές.

Πέτρα: Ένα φυσικό ηχητικό φράγμα

Χάρη στην ανοικτή, πορώδη δομή του, ο ορυκτοβάμβακας έχει εξαιρετική απόδοση στην προστασία από τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Σε οροφές και ηχοπετάσματα. γύρω από θορυβώδη μηχανήματα, σε τοίχους, στέγες και δάπεδα, ακόμα και κάτω από σιδηροδρομικές ράγες, η μόνωση ROCKWOOL λειτουργεί ως φυσικό και αποτελεσματικό ηχητικό φράγμα. Η μόνωση ROCKWOOL αποτελεί την κορυφαία λύση ηχομόνωσης κτιρίων, είτε πρόκειται για κατοικίες είτε για εμπορικές ή βιομηχανικές κατασκευές.

Επειδή η ηχομόνωση έχει σημασία

Ο θόρυβος στο περιβάλλον ή στον περίγυρο επηρεάζει σημαντικά τους ανθρώπους στις καθημερινές τους δραστηριότητες, στο σχολείο, στην εργασία ή στο σπίτι στον ελεύθερο χρόνο τους. Στη χειρότερη περίπτωση, ο θόρυβος μπορεί να είναι αιτία προβλημάτων υγείας όπως η κόπωση των αυτιών, άλλες διαταραχές της ακοής όπως οι εμβοές, διαταραχές του ύπνου κ.λπ.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τους θορυβώδεις γείτονές τους γιατί οι κατοικίες τους δεν έχουν επαρκή ηχομόνωση. Στην περίπτωση κτιρίων γραφείων ή χώρων εργασίας, οι συνομιλίες ή άλλοι θόρυβοι που δημιουργούνται σε γειτονικό χώρο μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή και να επηρεάσουν τη συγκέντρωση και την αποδοτικότητα. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με σωστή μόνωση.

Βελτιωμένη άνεση για όλους τους τύπους κτιρίων

Στα προϊόντα ROCKWOOL από ορυκτοβάμβακα, περιλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα λύσεων ηχομόνωσης για διάφορες εφαρμογές: είτε επιδιώκετε γενικά να βελτιώσετε το κλίμα του εσωτερικού χώρου, να ελαττώσετε τον θόρυβο σε όλο το σπίτι ή τον χώρο εργασίας είτε να αποτρέψετε τη διείσδυση του θορύβου του εξωτερικού χώρου μέσα στο κτίριο. Επιλέξτε μεταξύ των τύπων κατασκευών στα δεξιά για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις ηχομόνωσης που προσφέρουμε.

Ανακαλύψτε περισσότερα πλεονεκτήματα

Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια
Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια

Ασυναγώνιστη πυρασφάλεια

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες
Βιώσιμα υλικά
Βιώσιμα υλικά

Βιώσιμα υλικά

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες
Back